FAQ

Kan ik mijn betaling veilig uitvoeren?

Ja, alle gegevens betreffende de betaling worden gecodeerd en enkel de bankinstanties hebben er toegang toe.

Hoe zeker zijn dat mijn betaling wordt veiliggesteld?

2 mogelijkheden bieden zich aan.

1/ wordt u de rechte klik van uw muis vervolgd wanneer u op de plaats Ogone kantelt. In onglet "eigendommen" u zult de certificatie kunnen hebben die het adres waar op u zich bevindt zich heeft veiliggesteld: "https://secure.ogone.com/ncol/prod/orderstandard.asp "

2/ is u aansluit zich op de www.bcc.be plaats (officiële plaats van Bank Card Company)ou u zult vinden de alfabetische lijst van de handelaars bij wie u veilig kunt kopen op Internet met uw bankkaart.

Kan men u vertrouwen?

Niet alleen werd onze site geanalyseerd en door het MKB departement van de Waalse Regio gesteund maar wij hebben alles in het werk gesteld opdat alle transacties zouden worden veiliggesteld en onze diensten betrouwbaar, efficient en onberispelijk zouden zijn. Onze winkel, in Bois-de-Villers gelegen, kent sinds zijn oprichting toenemend succes. Aarzelt niet een klik te werpen op de site van onze winkel waarvan u de details zult vinden in "Wie zijn wij?"

Hebt u een winkel?

Ja. Onze winkel zal zijn deuren op 9 juli weer openen. Onze winkel en onze werkplaats, in B-5170 Bois-de-Villers, rue Franz Pelouse, in Belgi? gelegen zullen u elke dag van de week, behalve zondag, ontvangen. Bezoek onze site! www.cdproject.be

Kan men een bestelling wijzingen na uw bevestiging ontvangen te hebben?

Neen, want u een optimale doeltreffendheid en een snelle dienst te garanderen, behandelen wij uw bestellingen zodra wij ze ontvangen.

Kan ik van de prijs genieten die gisteren nog op de site werden aangegeven?

Neen, de prijzen van toepassing zijn diegene, die aangegeven zijn op de site wanner u uw bestelling overmaakt.

Kunt u me een artikel reserveren?

Neen, aangezien ons beleid volledig wordt gecomputeriseerd, zijn de artikelen slechts gereserveerd wanneer zij worden besteld.

Uw artikel is minder duur op een andere site wat kunt u doen?

Niets. Onze prijzen zijn nauwkeurig berekend en dezelfde voor iedereen. De prijzen van toepassing zijn die op onze site worden aangegeven en, behalve tikfouten, beantwoorden ze aan een nauwkeurig doordachte regel.

Wanneer moet men de transportkosten betalen?

De transportkosten worden duidelijk aangegeven voordat u uw bestelling bevestigt. Zij zullen tegelijk met het bedrag van uw aankopen gedebiteerd worden wanneer u uw betaling bevestigd. De transportkosten in verband met de goederen die u weigert en ons terugstuurt, zijn uwen laste.

Wat gebeurt er als ik niet in mijn woonplaats ben bij de levering?

Iemand moet uw pakket bij de levering in ontvangst nemen en zijn ontvangst, in goede staat, ondertekenen. Als u weet dat u bij de levering afwezig zult zijn, kunt u een ander leveringsadres aangeven, dan uw factureringsadres bij uw bestelling. Als uw afwezigheid bij de levering niet was voorzien, zal de vervoerder u een kennisgeving van zijn voorbijkomt laten en u zult met de vervoerder een andere afspraak kunnen maken voor het in ontvangst nemen van uw pakket.

Mag ik een gewenste leveringsuur kiezen?

Neen, de leveringsplanning gebeurt bij onze partner.

Ik heb mijn bestelling nog niet altijd ontvangen?

Als u uw pakket niet hebt ontvangen en geen enkele kennisgeving voorbijkomt of geen enkele e-mail hebt ontvangen, ,een dan contact op per e-mail (info@zonetrial.com) en wij zullen u zo snel mogelijk het statuut van uw bestelling overmaken.

Mag ik mijn bestelling ontvangen gedurende het WE?

Neen, de vervoerder levert nooit gedurende het WE

Wanneer zal ik mijn artikelen ontvangen?

De wettelijke leveringstijd bedraagt 30 dagen, maar ee redelijke termijn van slechts 3 tot 7 dagen is te voorzien. Moest een tegenslag zich voordoen, dan brengen we u er zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Als u ondanks alle schikkingen die wij nemen uw bestelling zo snel mogelijk uit te voeren, geen enkel nieuws ontvangt, aarzel dan niet contact met ons (info@zonetrial.com) op te nemen opdat wij u het statuut van uw bestelling zouden kunnen meedelen.

Hoe kan ik een artikel ruilen?

U kunt naar de nauwkeurige details voor uitwisseling van een artikel verwijzen door op "algemene verkoopvoorwaarden te klikken. Wij hebben er immers een heel hoofdstuk aan gewijd opdat u precies zou weten hoe handelen.

Ik heb een vervangstuk nodig voor een artikel op uw site gekocht. Kunt u het bestellen?

Wij zullen onze best doen om het voor u te vinden. Aarzel niet ons een nauwkeurige e-mail te sturen van wat u zoekt. We moeten u echter attent maken op het feit dat, indien we het vervangstuk we een zekere tijd nodig hebben om het niet in voorraad hebben, u te kunnen leveren, omdat deze stukken soms zeer moeilik te vinden zijn.

Kunt u me een product verschaffen dat u niet in uw catalogus hebt?

Misschien hangt of dat van het product en zijn beschikbaarheid bij onze leveranciers. Aarzel niet om uw verzoek per e-mail (info@zonetrial.com ) te sturen.

Hoe moet ik handelen om een artikel terug te sturen?

In dit geval klik gewoon op "algemene verkoopsvoorwaarden" en volg de procedure die wordt uitgelegd

Ik heb een technische vraag over een van uw producten, kunt u me helpen?

U kunt ons uw technische vragen per e-mail (info@zonetrial.com) , en wij zullen ons best doen u erop te antwoorden.

  • .

    When you have already ordered for € 600 on www.zonetrial.com

    Automatic and definitive discount with no time limit!